Back on track!

Har vart sjuk o upptagen.. Men nu e jag tillbaka haha.
Håller på att leta efter en ny lägenhet.. Det tar upp all min tid.
Ringer från morgon till kväll o går på visningar..men hittar inget som jag vill ha. Den här gången tänkte jag flytta till en 3a så jag kommer ha ett sovrum o vardagsrum o ett gästrum så min familj o vänner kan komma o hälsa på lite oftare! Håller tummarna för mig själv så jag hittar nått snart!

Ska till fridays nu på middag o drinkar med en vän..

Xoxo

20140304-214500.jpg

 

 

Hey, been ill and busy.. but I’m back now 🙂 I’m looking to for a new place. gosh it takes all my time.. trying to find a 2bed so my family and friends finally can come and visit me.. finger crossed I”ll find something soon.. I’m heading to fridays now gonna meet a friend.. have a great day/night xoxo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s