Part II

Vilket mission jag fick gå igenom för att ta dessa bilder,
Först går jag hemifrån och när jag kommer fram upptäcker jag att jag glömt batteriet till min kamera (suck) så jag går hela vägen tillbaka till mitt hus.
Observera det va soligt första gången jag gick hem i från..
Iallafall så jag tar batteriet stoppar in den i kameran o går.
Kommer fram till parken för andra gången, ställer upp mitt stativ är helt redo för att fota, OKEEJ då har jag glömt minneskortet till kameran KUUUUUL NEJ skulle inte tro det.. Så jag fick gå hem igen. Fett bitter va jag! Men det gick till slut, kan säga att de inte va så varmt när jag blev klar.. Ni som bor i varma länder ta en minut o känn er blessed!

#OOTD PART II

IMG_1225-20140217-1

IMG_1436-20140217-1

IMG_1513-20140217-1

the whole look from forever21 
 

What a mission I went through in order to take this pictures! I left my house went to this park and when I arrive I discover that I forgot the battery for my camera… So I walked all the way home again.. It was sunny the first time I left my house.. Anyway I took the battery put it in my camera and left.
So I arrive to the park for the second time.. So I set up my tripod,ready to shoot.. Guess what!? I forgot the memory card!! I was sooo bitter lol but hey I did it 🙂

 
Advertisements

5 comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s